Proiectare gradini si spatii verzi

Orice gradina incepe cu o idee, si este tot ce ne trebuie, o idee buna, pe care sa o dezvoltam ulterior.

Suntem constienti de importanta comunicarii in stadiul incipient al proiectului, de aceea, te invitam sa ne cunoastem. La prima intalnire identificam dorintele si nevoile tale legate de spatiul verde si discutam structura proiectului. Tot atunci ne poti arata poze sugestive din locuri vizitate si impartasii din experienta ta legata de spatiile verzi. 

Apoi, in functie de ce iti doresti, arhitectii nostrii vor realiza schite, simulari 3D, fotografii, filme de prezentare si alte detalii necesare proiectului peisagistic.

Putem sa-ti dam sfaturi si despre designul aleilor, al pergolelor si a altor elemente de décor. Te putem ajuta si cu alegerea mobilierului de terasa si cu repartitia luminilor ambientale.

Tot din proiect va reiesi in final si lista completa de materiale necesara implementarii acestuia. 

Poti opta pentru o proiectare completa a gradinii sau doar o consultanta rapida cu unul dintre specialistii nostri.

Basic

Pret: 200 Lei

Specificatii
Realizare releveu

Consultanta peisagistica

Oferta tehnica-financiara

Concept 5

Proiectare silver

Pret: 1,5-2 € / mp 

Specificatii
Plan General de Amenajare/Concept

Plan de Plantare

Reprezentare Sistem de Irigatii

Vizualizare Proiect 3D

Perspective

Memoriu Tehnic

Proiectare gold

Pret: 3-3,5 € / mp 

Specificatii
Include proiectarea Silver, plus:

Plan de Iluminat

Plan Alei si Pavaje

Design-ul unui Patio (terasa/deck)

Design de Pergola si  alte Constructii din Lemn 

Propunere Obiecte de Decor

Design Lac si Cascada

O gradina moderna amenajata in Corbeanca

Vrei sa te consulti cu un specialist? Completeaza formularul sau da-ne un telefon la 0748.141.901

Avantajele proiectarii peisagistice

Un specialist te poate indruma in alegerea plantelor care se potrivesc perfect nevoilor tale, tinand cont de aspecte importante precum: timpul alocat intretinerii, sursele de apa, conditiile de lumina, de clima samd.

Un spatiu verde proiectat si amenajat de profesionisti poate creste pretul proprietatii cu pana la 20%. In cazul in care te gandesti sa vinzi proprietatea, vei obtine cu siguranta un pret mai bun si iti vei recupera investitia.

Gradina este un univers viu intr-o continua schimbare. Arhitectul peisagist ia in calcul acest aspect si proiecteaza pe termen lung. Acesta cunoaste ritmul si volumul de crestere al plantelor si culorile ce vor predomina in fiecare anotimp. Astfel gradina ta va deveni cu timpul din ce in ce mai frumoasa.

Specialistii nostri vor tine cont de arhitectura casei, de pozitionare ei si de mediul inconjurator atunci cand proiecteaza gradina. Astfel, vei obtine un concept unitar si gradina va deveni o prelungire firasca a casei.

Amenajarea unei gradini implica multe cheltuieli: mana de lucru, utilaje specifice, materiale auxiliar, plante etc. Avand relatii stranse cu furnizori din toate domeniile si beneficiind totodata de toata gama de utilaje necesara, te putem ajuta sa reduci semnificativ costurile proiectului.

Fiecare spatiu destinat unei amenajari peisagistice are avantajele si dezavantajele sale. Specialistii in domeniu au experienta necesara pentru a le identifica si a lua masuri din timp, in perioada de planificare, pentru a inlatura riscurile si a profita la maximum de spatiul alocat.

Testimoniale clienti

Multumim echipei Natural Design care prin atitudinea calda, profesionalismul, atentia la detalii si nu in ultimul rand calitatea serviciilor ne-a fost alaturi la indeplinirea visului de a avea o gradina rafinata care sa ne bucure sufletul.

DANA BUNDOIU• GRADINA PRIVATA, Business Travel

Un parc în miniatură, creat de minunatii Liliana și Horia Theodoru într-un loc care îmi este foarte drag și unde cei doi au realizat aceasta creație întâi cu inima și apoi cu profesionalism. Le mulțumesc!

IOAN STANGU • Beneficiar gradina privata

De 10 ani de zile cei de la Natural Design se ocupa de intretinerea spatiului verde de la biroul central. Profesionisti, atenti la detalii, o firma romaneasca in care avem incredere si care nu ne-a dezamagit niciodata.

IOAN MEZEI | Director general, STIHL ROMANIA

Cere o oferta

Fa primul pas catre gradina pe care ti-o doresti.

Da-ne cateva detalii despre proiectul tau verde si noi te vom contacta in scurt timp.

Nume *
Email *
Telefon *

Mesaj (locatie, suprafata teren)

Am citit Politica de protectie a datelor si declar ca sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.