1.Dale si Alei

Accesul catre zonele de interes din gradina este cat se poate de important atat din punct de vedere practic, cat si estetic. Pentru a da o nota de rafinament gradinii, folosim in amenajarile noastre dale din piatra naturala, despartite intre ele pentru a permite gazonului sa creasca. Dalele pot fi imprastiate in zig-zag sau in linie dreapta, in functie de dorintele si necesitatile beneficiarilor.

2. Piatra decorativa

Pietrele naturale au un impact vizual foarte apreciat in amenajarile de gradini. Acestea ne duc cu gandul la frumusetea naturala din zonele muntoase in care le intalnim. Pietrele sunt folosite atat cu rol estetic cat si pentru a da in unele zone stablitate pamantului. Folosim piatra de rau, pietre de diferite culori: gri deschis, gri inchis, rosu, alb cat si pietre mari de calcar.

3. Deck din lemn exotic

Deck-ul este o solutie excelenta pentru a crea un spatiu exerior care sa gazduiasca prietenii si familia la masa, la un gratar, sau pentru a petrece clipe de relaxare in lumina soarelui. Lemnul ne ajuta sa ne calmam, este usor de intretinut si aduce un aport estetic deosebit gradinii. In general, acestea sunt amenajate in continuarea casei, in locul din care putem admira toata gradina. Deck-urile propuse de noi sunt realizate din lemn exotic de cea mai buna calitate, cu o rezistenta de pana la 50 de ani.

4.Pergola sau foisor

Alegerea perfecta pentru a petrece mai mult timp afara, pergola sau foisorul din lemn este o structura care isi aduce aportul practic dar si estetic in gradina. Pergolele noastre sunt realizate pe comanda si calitatea lemnului este excelenta. Acestea pot fi comandate si cu folie de protectie pentru vant, lumini, banci si alte caracteristici, in functie de preferintele clientului.

5. Rocarie

Simplu spus, rocariile sunt aranjamente de pietre si plante tipice zonelor montane, ce deservesc drept puncte de atractie in gradina. Acestea sunt amenajate deseori pentru a valorifica o panta naturala sau o zona terasata a gradinii.

Rocariile necesita un sol bine drenat, plante care sa reziste intr-un mediu preponderent pietros si un sistem de irigat prin picurare.

6. Lac artificial

Lacul este decorul perfect in preajma caruia putem petrece clipe de relaxare. Luciul apei functioneaza precum o oglinda, marind spatiul si oferind profunzime gradinii. Plantele de apa nu trebuie sa lipseasca, deoarece sunt vitale pentru filtrarea apei si sanatatea pestilor. Daca adaugam si o cadere de apa care sa creeze zgomotul unei cascade, atunci senzatia de relaxare este deplina. Firma noastra detine experienta necesara pentru a amenaja lacuri, iazuri si cascade de orice dimensiune.

7. Scoarta decorativa

Scoarta naturala este un element decorativ foarte raspandit in amenajarile peisagistice, pentru ca se combina foarte frumos cu o mare varietate de arbori si arbusti si nu necesita intretinere.

Amplasata pe sol, in locuri in care lumina soarelui patrunde mai greu, scoarta pe care noi o folosim in amenajari este disponibila intr-o varietate de culori incepand de la rosu deschis pana la maro inchis. 

8. Fire pit

Focul este elementul primordial care poate transforma atmosfera serilor de vara in clipe cu adevarat magice si de neuitat!

Un fire pit modern este alegerea perfecta pentru a crea o astfel de atmosfera. Firepit-urile pe care vi le propunem au o calitate exceptionala iar designul modern da o nota de eleganta oricarei gradini.

Servicii pentru gradini: