Despre noi

„De-a lungul timpului am intalnit multi oameni care isi doreau un spatiu verde in care sa evadeze din agitatia cotidiana. Nevoia de a petrece timpul in natura este din ce in ce mai pregnanata in mediul tehnologizat si poluat al orasului”  Liliana Theodoru, Co-fondator.

Incepand cu anul 1999 doi soti agronomi si-au dedicat timpul, energia si priceperea amenajarilor peisagistice in Bucuresti. De atunci si pana acum, Horia si Liliana Theodoru au ajutat sute de oameni sa isi transpuna ideea gradinii in realitate.

Dispunem de o baza materiala cu care putem executa proiecte complexe, incepand de la gradini de mici dimensiuni pana la parcuri pentru ansambluri rezidentiale. Am construit parteneriate de incredere cu furnizori din tara si din afara tarii, pentru a avea garantia plantelor si materialelor de cea mai buna calitate.

Scopul nostru a ramas acelasi: sa te ajutam sa pui in practica proiectul tau de gradina intr-un mod cat mai simplu si eficient, la o calitate care va rezista in timp.

AAPR

Echipă

Hai să facem cunoștință!

Liliana Theodoru
Liliana TheodoruDirector de vânzări
Inginer agronom, cu o experiență de peste 20 de ani în amenajarea grădinilor si antreprenoriat, Liliana Theodoru oferă consultanță în etapa de proiectare și ia împreună cu beneficiarii cele mai importante decizii.
Horia Theodoru
Horia TheodoruDirector general
-Adam și Eva s-au întâlnit într-o grădină!

Arhitecți

Andrei Buzea
Andrei BuzeaArhitect peisagist

Andrei Buzea este specializat in permacultură și are o experiență extinsă în proiecte de spații verzi sustenabile. Îmbină pasiunea pentru amenajările cu aspect natural cu o abordare sustenabilă, pentru a crea grădini funcționale și ușor de întreținut.

Mihnea Ivan
Mihnea IvanArhitect Peisagist / Dir. Tehnic

Mihnea Ivan este licentiat in arhitectura peisagera si detine un master in dezvoltare teritoriala inteligenta obtinut la Universiteatea Bucuresti. A venit in echipa Natural Design chiar dupa terminarea facultatii si a cunoscut o ascensiune profesionala rapida, ocupand in prezent postul de director tehnic.

Geo Stan
Geo StanArhitect Peisagist

Geo a urmat cursurile facultății de peisagistică BOKU din Viena si este cel mai tanar membru al echipei noastre. Are un simt in spatiu dezvoltat si o pasiune molipsitoare pentru natura, pe care ii place sa o impartasca cu ceilalati pe canalul  de Tik Tok Natural Design.

Servicii pentru gradina:

Solutia noastra

Amenajarea gradinii poate parea un proces complicat. De aceea, am facut tot posibilul sa il simplificam!

  • Ne contactezi si ne faci o scurta descriere a proiectului tau de gradina

  • Stabilim o intalnire si iti oferim in prima faza consultanta

  • Arhitectii nostri concep proiectul peisagistic

  • Bugetam tot ceea ce este cuprins in proiect si-ti oferim solutiile tehnice, impreuna cu etapele de realizare

  • Realizam amenajarea completa a spatiului verde

    (infrastructura, sistem de udare, plantare, gazonare)

  • Ne ocupam si de intretinerea viitoarei tale gradini

Portofoliu clienti comerciali:

Au apelat la serviciile noastre:

Testimoniale clienti

Multumim echipei Natural Design care prin atitudinea calda, profesionalismul, atentia la detalii si nu in ultimul rand calitatea serviciilor ne-a fost alaturi la indeplinirea visului de a avea o gradina rafinata care sa ne bucure sufletul.

DANA BUNDOIU• GRADINA PRIVATA, Business Travel

Un parc în miniatură, creat de minunatii Liliana și Horia Theodoru într-un loc care îmi este foarte drag și unde cei doi au realizat aceasta creație întâi cu inima și apoi cu profesionalism. Le mulțumesc!

IOAN STANGU • Beneficiar gradina privata

De 10 ani de zile cei de la Natural Design se ocupa de intretinerea spatiului verde de la biroul central. Profesionisti, atenti la detalii, o firma romaneasca in care avem incredere si care nu ne-a dezamagit niciodata.

IOAN MEZEI | Director general, STIHL ROMANIA

Cere o oferta

Completeaza formularul de mai jos sau da-ne un telefon la 0748.141.901

Nume *
Email *
Telefon *

Mesaj (locatie, suprafata teren)

Am citit Politica de protectie a datelor si declar ca sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Informatiile sunt confidentiale si servesc numai pentru prelucrarea acestui formular.