Sisteme de irigatii

Sistemele de irigatii sunt deosebit de utile pentru sanatatea plantelor de gradina si a gazonului.

Firma noastra vine in intampinarea nevoilor clientilor cu sisteme de irigatii complete, adaptate nevoilor particulare ale proiectului. Astfel, putem oferi atat sisteme de irigatii prin picurare, precum si sisteme de irigatii „ascunse”, prin aspersie (microaspersoarele se ridica la suprafata numai pe perioada functionarii, revenind sub nivelul solului in perioada de repaos).

Sistemele de irigatii prin aspersie

Sistemele de irigatii prin aspersie fac usoare utilizarea si intretinerea gazonului, permitand tunderea acestuia cu usurinta. 

Sistemele folosite de noi vin echipate cu cele mai moderne tehnologii, facand posibil controlul sistemului printr-o aplicatie direct de pe telefonul mobil.

Astazi, prezenta in orice gradina a unui sistem modern de irigatii este o necesitate, motiv pentru care suntem in masura sa va oferim cele mai performante si moderne solutii de irigat.

Sisteme de irigatii prin picurare

Sistemele de irigatii prin picurare sunt solutia optima pentru udarea zonelor cu plante si arbusti. Acestea sunt dispuse la baza vegetatiei, asigurand aportul necesar de apa pentru fiecare planta in parte.

Echipa noastra are o vasta experienta in proiectarea, comercializarea si montarea sistemelor de irigatii, atat in cadrul amenajarii gradinilor, cat si in cadrul implementarii unor proiecte de mare anvergura, de tip public sau privat.

Instalarea sistemului de irigatii

Ai nevoie de un sistem automatizat de irigatii?

Servicii: