Amenajari gradini si spatii verzi

Amenajarea unei gradini creste valoarea proprietatii!

Amenajarea unei curti rezidentiale in BucurestiNimic mai adevarat: amenajarea unei gradini transforma un "teren din jurul casei" intr-un univers verde, viu, placut, un spatiu personal, amenajat conform dorintei dumneavoastra. Amenajarea gradinii (a spatiilor verzi in general) creeaza spatiul personal atat de necesar relaxarii si petrecerii timpului liber alaturi de cei dragi.

Amenajarea gradinii implica multe aspecte, unele tehnice, altele estetice, precum erbicidarea impotriva buruienilor, decopertarea in vederea completarii cu sol nutritiv, cu ajutorul utilajelor, trasarea/marcarea terenului in functie de proiect si de recomandarea arhitectilor nostri, precum si in functie de particularitatile solului.

Urmeaza plantarea efectiva a plantelor, respectand toate conditiile necesare dezvoltarii ulterioare, plantarea gazonului, precum si montarea altor elemente de decor, cele care adauga sarea si piperul oricarei amenajari.

Toate aceste operatiuni care compun amenajarea efectiva a gradinii sunt parte a procedurilor de lucru ale echipelor tehnice, operatiuni efectuate de sute de ori de specialistii nostri, de fiecare data cu rezultate excelente, dovada stand lucrarile din portofoliu.

Vedeti mai multe imagini in sectiunea Portofoliu