Despre noi

...si despre pasiunea pentru spatii verzi

Totul s-a nascut in 1999, ca o afacere pornita din pasiunea si bucuria pentru frumos a doi ingineri agronomi, Liliana si Horia Theodoru.

In foarte scurt timp ne-am dat seama ca este mult mai mult de atat, este un mod de viata, o a doua natura.

Am investit mult suflet, idei, energie, nopti nedormite si incet, incet, rezultatele au inceput sa apara. Am strans in jurul nostru o echipa solida de profesionisti calificati, cu multa experienta in amenajarea spatiilor verzi, au inceput sa apara proiectele, proiecte in care ne-am implicat 100%, dupa cum ne este obiceiul si pe care le-am dezvoltat cu bucurie, cu energie, dar in acelasi timp cu mult simt al raspunderii si responsabilitatii, imbinand cerintele estetice cu cele practice, in vederea obtinerii celor mai bune rezultate.

Totodata, suntem constienti ca oamenii reprezinta factorul cel mai important in dezvoltarea unei afaceri, de aceea investim in permanenta in educarea si calificarea personalului si in cresterea constanta a calitatii lucrarilor, prin participarea la cursuri si seminarii de specialitate. 

Am investit in identificarea celor mai buni furnizori, pentru a putea raspunde cererilor clientilor cu cea mai mare promptitudine, furnizand la randul nostru produse si servicii de cea mai buna calitate.

Astazi, dupa 15 ani de activitate, Natural Design inseamna o echipa sudata, cu experienta a peste 200 de proiecte realizate, atat in domeniul lucrarilor de interes public sau privat, cat si in domeniul rezidential, cu un portofoliu impresionant de clienti si cu o bogata baza materiala, o echipa pregatita sa faca fata oricarei provocari, indiferent de natura acesteia.